Segítségnyújtás az árvízkárosultaknak és a rászorulóknak

 

Az Alcoa felelős vállalati állampolgárként viselkedik környezetében,  és programjaival folyamatosan bizonyítja elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett, amely a vállalatcsoport szervezeti kultúrájának és működésének alapelve. A termelési kiválóság és a hatékonyság folyamatos javításának céljához hozzátársul a környezeti tudatosság, a lakókörnyezetünkben élőkkel és az egész társadalommal szembeni szolidarítás, az Alcoa világszintű biztonságtechnikai és egészségvédelmi normáinak betartása és az üzleti partnereivel szembeni etikus viselkedés iránti elkötelezettség.

2010 májusában 3. alkalommal szervezett az Alcoa-Köfém Kft. ruhagyűjtést a dolgozói körében, hogy segíthessen a rászorulókon. Sok kollega hozzájárulásával

 

  • 640 kg   ruha
  •   41 kg    cipő
  •   31 kg    játék és mesekönyv

 

került kiszállításra a Smart Grant Alapítványhoz, akik évek óta szerveznek Székesfehérváron minden héten ingyenes ruhaosztást a városban élő szegények, rászorulók számára.

 

Sajnos az elmúlt hét rossz időjárási viszonyai miatt nagy az árvízkárosultak száma környezetünkben és az egész országban, ezért most kiemelkedő fontosságúvá vált ez az adomány.

 

A Smart Grant Alapítvány gondoskodik róla, hogy a vele kapcsolatban álló nonprofit szervezetek segítségével minden olyan helyre eljuthassanak a ruhák, ahol a leginkább rászorultak vehetik ennek hasznát.

 

Köszönjük minden kollegának hozzájárulását az akció sikeres megvalósításáért.

 


 

Ruhával megrakott teherautók