/global/en/community/images/grants_banner.jpg
Az Alcoa Alapítvány befektetései
A világ bármely pontján működik is az Alcoa, keményen dolgozunk azon, hogy nap mint nap kiérdemeljük a tevékenységünkhöz szükséges társadalmi elfogadottságot. Az Alcoa Közösségi Keretrendszer által irányított Alcoa és Alcoa Alapítvány együttműködik a nonprofit szervezetekkel, a felsőoktatási intézményekkel, a helyi önkormányzatokkal és a civil szervezetekkel a közösségfejlesztési igények megoldása és a környezettel és oktatással kapcsolatos fő prioritásaink előmozdítása érdekében.

Elkötelezettségünket tovább erősíti több ezer munkatársunk áldozatos, önkéntes munkája, akik nap mint nap aktív szerepet játszanak abban, hogy lakóhelyeinket és azokat a közösségeinket, ahol az Alcoa üzleti tevékenységet végez, biztonságosabb, erősebb és élhetőbb hellyé tegyék.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy az Alcoa hogyan vesz részt a helyi problémák megoldásában, és miként felel meg a globális kihívásoknak, látogasson el az Alcoa Alapítvány weboldalára.
Ugrás a tartalomhoz

 
Az Alapítvány kapcsolattartójaAlapítvány a Magyarországon
Erika Sas
36 22 53 1837

Email cím

Az Alcoa munkatársai komoly eredményeket érnek elIsmerje meg, hogy az Alcoa munkavállalói miképpen segítenek közösségeink megerősítésében.
indít