Kérjük, keressen minket kérdéseivel, kéréseivel, megjegyzéseivel és javaslataival. Töltse ki a megfelelő mezőket, hogy válaszolhassunk megkeresésére.

*Keresztnév

  *Vezetéknév

*e-mail cím

Telefonszám

*Ország

Tárgy

*Üzenet


*Titoktartási nyilatkozatunk elfogadásához jelölje be a jelölőnégyzetet.
E kérés elküldésével ezennel hozzájárulok fent megadott személyes adataim továbbításához az Alcoa Inc. és valamennyi, irányítása alatt lévő egysége számára az Amerikai Egyesült Államokban és máshol, valamint meghatalmazott külső alvállalkozói és ügynökei számára, továbbá hozzájárulok, hogy feldolgozzák az adatokat kérésem megválaszolása céljából. Az Alcoa a kapott információkat csak a kérés megválaszolása céljából használhatja fel, és szigorúan csak addig őrizheti meg, amíg az a kérés teljesítése érdekében szükséges. Megerősítem, hogy teljes mértékben tájékozott vagyok személyes adataim továbbításának és feldolgozásának okairól, továbbá tudatában vagyok az ilyen jellegű információra vonatkozó minden jogomnak és valamennyi vonatkozó jogszabálynak. Ezentúl, ha bármikor úgy döntök, hogy vissza kívánom vonni a fent megadott hozzájárulásomat, kapcsolatba kell lépnem az Alcoa-val, hogy tájékoztassam döntésemről. Jogomban áll az Alcoa által megőrzött, bármilyen helytelen információ javítása is.

*Szükséges
Kapcsolattartó


Beáta Schmidt
Székesfehérvár
+36 22 53 1368


Egyéb kapcsolattartói információ


Ha nem tudja kihez forduljon, nézze meg a központi honlapunkat, amely részletes témaleírásokat és kapcsolattartói információkat tartalmaz.
indít