Alcoa - Vállalati áttekintés
  • Az Alcoa a világ vezető nyers alumínium és a feldolgozott alumínium termelője, továbbá a Föld legnagyobb bauxit-kitermelője és timföldgyártója.


  • A modern idők alumíniumiparának megteremtésén kívül az elmúlt 125 évben az Alcoa innovációja állt valamennyi fontos mérföldkő mögött az űrrepülésben, az autógyártásban, a csomagolásban, az építőiparban, a kereskedelmi szállításban, valamint a szórakoztató elektronikai és ipari piacokon.


  • Az Alcoa az olyan megoldások terén szerzett szakértelmet, mint például a titánból készült könnyűfémek és a nikkel-alapú szuperötvözetek előállítása. Ezen kívül hengereltárukat, keményfém-ötvözetből készült préselt, valamint kovácsolt termékeket, mint például az Alcoa® keréktermékek, a repülőgépek rögzítő rendszerei precíziós és viaszbevonásos öntvényeket és építészeti rendszereket forgalmaz.


  • Az Alcoa kb. 58 000 főt foglalkoztat a világ 30 országában.


  • További információkért keresse fel a www.alcoa.com webhelyet, kövesse a Twitteren az Alcoát a www.twitter.com/Alcoa címen, a Facebookon pedig a www.facebook.com/Alcoa címen.Elismerések és díjak
Tekintse meg az Alcoa díjainak és elismeréseinek felsorolását (Angol)
2014. évi értékesítés:
23,9
milliárd USD


Szegmensenként
Földrajzi területenként