U kunt onderstaand formulier gebruiken om ons uw vragen, verzoeken of suggesties toe te sturen. Gelieve de velden volledig in te vullen zodat we u zo snel mogelijk een antwoord kunnen geven.

*Voornaam

  *Achternaam

*Email adres

Telefoonnummer

*Land

Onderwerp

*Bericht


*Klik hier om onze privacyovereenkomst te accepteren.
Door dit verzoek in te dienen, stem ik ermee in dat mijn hierboven ingevoerde persoonlijke gegevens worden verzonden naar Alcoa Inc. en alle entiteiten onder het beheer van Alcoa in de Verenigde Staten en elders, en naar hun bevoegde externe onderaannemers of agenten, en stem ik ermee in dat die gegevens worden verwerkt ten behoeve van de beantwoording van mijn verzoek. Alcoa zal de ingevoerde gegevens uitsluitend gebruiken om aan het verzoek te voldoen en de gegevens alleen opslaan zolang dat strikt noodzakelijk is om aan het verzoek te voldoen. Bij deze verklaar ik dat ik volledig op de hoogte ben van de redenen voor verwerking en verzending van mijn persoonlijke gegevens en van al mijn rechten ten aanzien van dergelijke persoonlijke gegevens en alle geldende wetten. Als ik op een later tijdstip besluit om de toestemming die ik hierboven geef in te trekken, zal ik contact opnemen met Alcoa om het bedrijf op de hoogte te stellen van mijn besluit. Ik heb ook het recht om te eisen dat foute gegevens die door Alcoa zijn opgeslagen worden gecorrigeerd.

*Verplicht
Contact


NULL NULL
Alcoa Forgings and Extrusions, Hannover location sales desk
+49 511 420 752 68


Overige contact informatie


Indien u niet weet met wie u het beste contact op kunt nemen, dan kunt u naar een wereldwijde pagina gaan met een overzicht van verschillende onderwerpen en hun relevante contactgegevens.
ga naar