/global/en/community/images/grants_banner.jpg
Investeringen Alcoa Foundation
Overal ter wereld waar Alcoa actief is, doen wij ons uiterste best om elke dag weer ons sociale bestaansrecht te verdienen. Met het Alcoa Community Frameworkals leidraad werken Alcoa en de Alcoa Foundation samen met non-profitorganisaties, academische instellingen, lokale overheden en civiele organisaties om te voorzien in ontwikkelingsbehoeften binnen de gemeenschap en om onze kernprioriteiten op het gebied van milieu en educatie te bevorderen.

Ons engagement wordt verder versterkt door het actieve werk van de duizenden medewerkers die als vrijwilligers actief zijn en die elke dag een actieve rol spelen in ons streven om van onze buurten en de gemeenschappen waarin Alcoa actief is een veiligere, sterkere en innovatievere plek om te wonen en werken te maken.

Als u meer wilt weten over hoe Alcoa voorziet in lokale behoeften en hoe het wereldwijde uitdagingen aanpakt, brengt u een bezoek aan de website van de Alcoa Foundation.

 
Foundation contactpersonenFoundation in Belgiƫ
Jasper van Zon
+ 31 (0) 416 300 350

E-mail

Alcoa-medewerkers die hun steentje bijdragenOntdek hoe medewerkers van Alcoa als vrijwilliger meehelpen bij het versterken van uw gemeenschap.
ga naar