GO

Accessoires

Gevonden pagina:   1 
Raam- en deurkrukken
      Product details bekijken ...

De aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen van Alcoa Architectuursystemen zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk, zowel binnen als buiten bedienbaar.

Scharnieren
      Product details bekijken ...

Alcoa Architectuursystemen biedt voor de aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen een ruim aanbod in scharnieren aan.

Alcoa INVI Verborgen hang- en sluitwerk
      Product details bekijken ...

Aluminium ramen zonder zichtbaar hang- en sluitwerk, behoort tot de mogelijkheden met de raamsystemen van Alcoa Architectuursystemen. Dit verborgen hang- en sluitwerk wordt aangeboden onder de naam Alcoa INVI.

Paniekbeslag
      Product details bekijken ...

In een situatie van nood is het belangrijk dat een veilige en doeltreffende vluchtweg kan worden geboden. Het paniekbeslag van Alcoa Architectuursystemen is dan ook ontwikkeld met bijzondere aandacht voor veiligheid.

Elektro-Line Hang- en sluitwerk
      Product details bekijken ...

Ter vergroting van het gebruikscomfort biedt Alcoa Architectuursystemen een complete serie schuiframen en (hefschuif)deuren zonder bedieningsgrepen aan. De bediening is op verschillende manieren mogelijk: door middel van afstandsbediening, vingerscan en manueel.


Gevonden pagina:   1