GO

Producten

Nieuwe Producten - Stadsheer
Nieuwe Producten
      Producten bekijken ...

Alcoa is toonaangevend op het gebied van aluminium en de ongekende mogelijkheden die dit materiaal te bieden heeft. Met een eigen Research & Development afdeling kan Alcoa Architectuursystemen snel inspelen op de projectgerelateerde vragen vanuit de markt. Nieuwe en innovatieve oplossingen worden regelmatig ontwikkeld.

Ramen en Deuren - F side
Aluminium Ramen en Aluminium Deuren
      Producten bekijken ...

Bepalend voor het gevelaanzicht zijn de ramen en deuren. Alcoa Architectuursystemen biedt daarom een complete range aluminium raamkozijnen en aluminium deurkozijnen aan. Alle RAL-kleuren en diverse oppervlaktebehandelingen en uitvoeringen zijn mogelijk, voor elke wens kan een oplossing aangeboden worden. Door de jarenlange opgebouwde expertise is Alcoa Architectuursytemen erin geslaagd een ongekend veelzijdig aluminium raamsysteem  en aluminium deursysteem te kunnen presenteren. Of een raam nu inbraakwerend, brandwerend, geluidisolerend of thermisch isolerend moet zijn; Alcoa Architectuursystemen heeft de oplossing.

Schuiframen en -deuren - Houtrib
Aluminium Schuiframen en Aluminium Schuifdeuren
      Producten bekijken ...

Optimale isolatie, fraaie vormgeving en bedieningsgemak zijn belangrijke criteria waar de aluminium schuiframen en aluminum schuifdeuren van Alcoa Architectuursystemen aan voldoen. Behalve voldoende sterk en slank, moeten de kozijnen vaak inbraakwerend, brandwerend, geluidisolerend en thermisch isolerend zijn. Al onze schuifsystemen zijn hierop uitvoerig getest, uiteraard met behoud van een optimaal bedieningsgemak. De aluminium systemen van Alcoa Architectuursystemen laten zien, dat deze verschillende functies binnen één en hetzelfde aluminium systeem mogelijk zijn.

Vliesgevel - Meerpaal
Vliesgevels
      Producten bekijken ...

Ook onze vliesgevels zijn zeer veelzijdig. Zonder concessies te doen aan esthetische of gebruikskwaliteiten is er binnen één vliesgevelsysteem zeer veel mogelijk . Structureel, picture frame al dan niet gecombineerd met te openen delen. Uiteraard staan uitvoerige testen aan de wieg van hoogstaande prestaties als brandwerendheid, sterkte en geluidisolatie.

Elementengevels
      Producten bekijken ...

Grote ontwerpvrijheid, prefabricage, hoge productkwaliteit, steigerloos monteren, ‘just-in-
time’ levering en minimale opslag op de bouwplaats. Dit is slechts een greep uit de voordelen die de aluminium elementengevels van Alcoa Architectuursystemen u bieden.

Overige Producten - Lakeside
Custom-made
      Producten bekijken ...

Speciale producten met de aluminium profielen van Alcoa Architectuursystemen.

Hang- en sluitwerk
Accessoires
      Producten bekijken ...

De aluminium ramen, deuren, schuiframen, schuifdeuren en vouwsystemen van Alcoa Architectuursystemen zijn standaard voorzien van fraai vormgegeven en kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk, zowel binnen als buiten bedienbaar.  Dit hang- en sluitwerk is elke gewenste kleur leverbaar. Daarnaast hebben we ook hang- en sluitwerk waarbij de kleur niet uitmaakt; het verborgen 'I-Line' beslag. Door het toepassen van het hang- en sluitwerk van Alcoa kan, indien gewenst, de pui inbraakwerend (NEN 5096 t.b.v. Politiekeurmerk VeiligWonen®) worden uitgevoerd. Alcoa biedt ook diverse mogelijkheden aan om de puien elektrisch te bedienen.