RT 72 HI⁺ Aluminium Ramen en Aluminium Deuren

Product Beelden

Product Specificatie

Ons systeem voor succes
Drie factoren zijn essentieel voor het succes van een project: creativiteit, kwaliteit en rentabiliteit. Het aluminium profielsysteem RT 72 HI⁺ van Alcoa vormt de optimale combinatie van al deze factoren. Met behulp van een breed scala aan systeemcomponenten kunt u als ontwerper uw ideeën optimaal verwezenlijken. Als constructeur profiteert u van de modulaire opbouw van alle aluminium profielsystemen, voor zowel ramen als deuren. Zo bespaart u tijd en geld zonder af te zien van functionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Onbegrensde mogelijkheden: Dit is ons systeem voor succes.
 
RT 72 HI⁺: Uitstekende performance
·        Hoogwaardige isolatiewaarde
·        Grote ontwerpvrijheid
·        Gereed voor de verlaging van EPC waarde
·        Geschikt voor toepassing passiefhuis
·        Energiebesparing door optimale luchtdichtheid
·        Oppervlaktebehandeling met de hoogst mogelijke garantie
·        Optimale veiligheid door inbraakwerendheidklasse WK2 of WK3
 
Design en applicatie
De profielen zijn smal, dit geldt voor zowel kozijnen als ramen. Dit is een van de redenen dat ze uitermate geschikt zijn voor renovatie. Door de geringe inbouwdiepte van 72 mm zijn minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk.
 
Verdere voordelen:
·        Maximale transparantie
·        Vrijheid van vormgeving
·        Projectmatige oplossingen
·        Hang- en sluitwerk in diverse uitvoeringen met zelfs de mogelijkheid tot verborgen scharnieren, voor zowel ramen als deuren
·        Extra comfort door elektrische bediening
·        Verborgen waterafvoer
 
Mens en milieu
De RT 72 HI⁺ is een van de meest energiebesparende en duurzame raam- en deursystemen in de markt. De keuze om aluminium producten van Alcoa toe te passen komt onder andere voort uit de milieuvriendelijke eigenschappen van aluminium. Het materiaal is vrijwel onbeperkt recyclebaar, niet giftig, zeer onderhoudsarm, en daardoor uitermate duurzaam. Ons AR 90 programma stelt u in staat om maximaal gebruik te maken van gerecycled aluminium. Zo kan er efficiënt, intelligent en duurzaam gebouwd worden, hetgeen perfect aansluit bij de Cradle to Cradle ideologie.
 
Alcoa heeft haar producten zodanig vorm gegeven dat ze na hun levens- of gebruiksduur weer makkelijk te demonteren zijn en omgesmolten kunnen worden voor anderen toepassingen. De hoge isolatiewaarde staat garant voor minder energieverbruik wat op kan lopen tot 131 euro per huishouden t.o.v. andere gangbare nieuwe systemen. Door smalle profilering in combinatie met de hoge isolatiewaarde kan men maximaal genieten van daglicht en uitzicht.
 
Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. 
 
Tel: 0341 - 464 618 (voor verwerkers)
Tel: 0341 - 464 615 (voor architecten)
E-mail: aas@alcoa.com (voor zowel verwerkers als architecten)
 
 
Via de navigatie aan de linker bovenkant van uw scherm kunt u de technische documentatie, brochure en DWG bestanden bekijken / downloaden.

Klik op de link hieronder voor het downloaden van gedetailleerde informatie over onze producten.



Voor het bekijken van documenten in PDF-indeling hebt u Adobe Acrobat Reader nodig, dat u gratis kunt downloaden van de website van Adobe.