GO

Paniekbeslag

Product Beelden

Paniekbeslag Paniekbeslag Paniekbeslag
Paniekbeslag
Paniekbeslag
Paniekbeslag
Paniekbeslag
Paniekbeslag
Paniekbeslag

Product Specificatie

Paniekbeslag voor enkele en dubbele deuren

In een situatie van nood is het belangrijk dat een veilige en doeltreffende vluchtweg kan worden geboden. Het paniekbeslag van Alcoa Architectuursystemen is dan ook ontwikkeld met bijzondere aandacht voor veiligheid en oog voor vormgeving. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de Europese norm EN 1125. Deze norm beschrijft o.a. dat vluchtdeuren die voorzien zijn van paniekbeslag in openbare gebouwen in één handeling te openen moeten zijn.
 
Het paniekbeslag van Alcoa is geschikt voor zowel naar links of naar rechts draaiende deuren. Afhankelijk van de gewenste situatie kan er worden voor één centraal sluitpunt of voor twee sluitpunten boven en onder. Zelfs kan er gecombineerd worden tot drie of meer sluitpunten. Het paniekbeslag wordt standaard geleverd in een grijs gelakte uitvoering (RAL 9006). Op aanvraag zijn ook enkele andere kleuren leverbaar.

Specifieke kenmerken:
• Toe te passen in de systemen R 52 / RT 52 / RT 62 / RT 72 en GT 70 S
• Geschikt voor enkele en dubbele deuren
• Binnen en buiten bedienbaar
• Mogelijkheden op aanvraag
 
Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.


Klik op de link hieronder voor het downloaden van gedetailleerde informatie over onze producten.Voor het bekijken van documenten in PDF-indeling hebt u Adobe Acrobat Reader nodig, dat u gratis kunt downloaden van de website van Adobe.