GO

Elektro-Line Hang- en sluitwerk

Product Beelden

Vingerscan Meerpuntslot Afstandbediening
Vingerscan
Vingerscan
Meerpuntslot
Meerpuntslot
Afstandbediening
Afstandbediening

Product Specificatie

Openen en sluiten met één druk op de knop

Gemak dient de mens. U kunt uw ramen en deuren voortaan met één druk op de knop, desgewenst op afstand, openen en sluiten. Eén en ander verloopt door middel van een volledig elektrische aandrijving.
 
Deuren zijn gemakkelijk via een vingerscan, desgewenst op afstand, te ontsluiten. Eén en ander wordt mogelijk gemaakt door een volledige elektrisch meerpuntsslot. Het elektrisch sluitwerk wordt onzichtbaar verwerkt. Speciale kozijnprofielen zorgen voor een geringe en subtiele aanzichtbreedte van de elektrische deur RT 62. Deze slanke profielen zijn in verschillende verschijningsvormen te leveren.
 
Voor de hefschuifdeuren in de RT 100 serie is ook elektrisch beslag ontwikkeld. Eenvoudig te monteren met voorgemonteerde beslagdelen en eenvoudige, stekkerbare plug & play kabels. Slechts met één druk op de knop is deze hefschuifdeur te bedienen; extra woongenot door een elektrische aandrijving (infrarood afstandbediening). In noodgevallen zijn de ramen en deuren uiteraard met de hand te bedienen.
 
Gemak blijft echter niet gereserveerd voor hefschuifdeuren of deuren alleen. Alcoa Architectuursystemen biedt voor diverse aluminium draaikiep-ramen een oplossing voor elektrisch openen en sluiten. Ideaal voor hoog gelegen ramen. Dit hang- en sluitwerk past in onze systemen RT 52, RT 62 en 72.
 
Voor verdere vragen en/of behoefte aan projectgerichte adviezen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.
 

Klik op de link hieronder voor het downloaden van gedetailleerde informatie over onze producten.Voor het bekijken van documenten in PDF-indeling hebt u Adobe Acrobat Reader nodig, dat u gratis kunt downloaden van de website van Adobe.