Home

Kawneer Global  /  English | Nederlands

Vacatures

Alcoa Architectuursystemen heeft altijd plek voor mensen met durf , daad- en denkkracht. Ondernemende mensen die een stap extra durven te zetten en willen investeren in vernieuwende manieren van denken. Collega's die bijdragen aan een cultuur waar alle ruimte is om je professioneel en persoonlijk verder te ontwikkelen. 'Indien wij vacatures hebben, vindt je deze hieronder. Mochten er geen vacatures zijn of hebben onze openstaande functies geen directe match met jouw interessegebied, klik dan op ‘Open sollicitaties’.

Netherlands

Medewerker Marketing & Communicatie
In deze creatieve baan ga je onze boodschap, producten en diensten op een originele en relevante manier naar onze doelgroepen communiceren.
meer

Teamleider European Product Development
In deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling European Product Development (EPD).
meer

Technisch tekenaar/documentatie
Als Tekenaar ben je binnen een Europees team de technische product documentatie aan het samenstellen en updaten, inclusief de fabricage en montage bladen.
meer

Medewerk(st)er Planning
In deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar zijn van verkoop-producten. Daarbij zijn het tijdstip, de hoeveelheden, kosten en kwaliteit van belang
meer

Medewerker Quality & Maintenance
In deze afwisselende baan ben je verantwoordelijk voor de controle op en de borging van de kwaliteitsbeheersing van onze afdeling Operations.
meer

IT site administrator
Vanwege de uitbreiding van onze locatie in Harderwijk zijn we op zoek naar een IT site administrator.
meer

top anchor