Alcoa Fleet Service Center

Beste klanten
De activiteiten van het Alcoa Fleet Service Center verhuizen per 1 juli
Ondanks een uitgebreide voorbereiding kunnen vertraging ontstaan
Het FSC blijft bereikbaar via fleet@alcoa.com of telefoonnummers vermeld op www.alcoafleet.eu

Vult u dit formulier in voor een transporteur, graag ook de contactgegevens van de transporteur opgeven. Aanvragen zonder vermelding van de gegevens van de transporteur worden niet behandeld. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.
Opmerking 1: vertoont een Dura-Bright® wiel verlies van lucht en/of fijne scheurtjes, maak uw selectie uit de lijst van fysieke afwijkingen.
Opmerking 2: Na het invullen van het formulier, ontvangt u van ons binnen 1 werkdag een bevestigings-e-mail en als uw aanvraag in behandeling wordt genomen binnen 5 werkdagen nog een e-mail van UPS. Als u deze niet ontvangt, dan is het mogelijke dat uw beveiligingsinstelling (SPAM filters) de e-mails blokkeren van Alcoa en UPS. In dat geval vragen wij u vriendelijk om andere mappen (folders) dan uw inbox te controleren, zoals deleted items, junk mail, bulk of onbekende e-mails en eventueel contact op te nemen met uw IT-afdeling of provider.

Contactgegevens van de transporteur
*Bedrijfsnaam van de transporteur

Adres van de transporteur
*Adresregel 1

Adresregel 2

Adresregel 3

*Postcode

*Stad

*Land

*Dhr./Mevr.

*Voornaam

*Achternaam

Afdeling

*E-mailadres

*Telefoonnummer


Ophaal- en leveringsadres
*Identiek aan contactgegevens van de transporteur ?
Aantal vrachtwagens

Aantal opleggers

Activiteitssegmenten


Wielinformatie
Vertoont een Dura-Bright® wiel verlies van lucht en/of fijne scheurtjes,
maak uw selectie uit de lijst van fysieke afwijkingen.
*Te onderzoeken gebied

  
*Wanneer 'andere' werd geselecteerd, schrijf een mededeling

*ARTIKELNR

  
*Serienummer (######/##)

  
*Datum rolstempel (MMDDJJ)

  
*Was het wiel bij een ongeval betrokken?


Wielpositie
*Vrachtwagen/Oplegger

  *As

*Links/Rechts

  *Binnenkant/Buitenkant


Opmerking: na verzending van dit formulier ontvangt u een bevestigingsmail. Wanneer uw aanvraag ook Dura-Bright® wielen van Alcoa betreft (artikelnummer met suffix DB), antwoord dan op de bevestigingsmail door foto's toe te voegen die uw verzoek tot retournering onderbouwen. Dura-Bright® aanvragen zonder foto's kunnen niet worden behandeld.

Voor uw aanvraag gelden de garantievoorwaarden en gebruiksbeperkingen die in de Alcoa Handleiding Wielonderhoud staan. U vindt deze handleiding hier.


*Klik hier om onze privacyovereenkomst te accepteren.
Door verzending van dit aanvraagformulier ga ik akkoord met de overdracht en opslag van alle persoonlijke gegevens die aan Alcoa Finance & Services Belgium BVBA, haar wereldwijde partners en haar externe erkende aannemers of vertegenwoordigers (verder Alcoa genoemd) werden bezorgd alsook met de verwerking van deze gegevens voor de volgende doelstellingen (verder doelstelling genoemd): verwerking van deze aanvraag, het verstrekken van informatie over producten en diensten van Alcoa via nieuwsbrieven, poststukken, telefonische oproepen en elektronische communicatiemiddelen en e-mails; enige andere doelstelling die voor mijn zakelijke relatie met Alcoa bevorderlijk kan zijn en die me met de producten en diensten van Alcoa nader kennis laat maken. Alcoa zal de ter beschikking gestelde informatie uitsluitend voor de genoemde doelstelling gebruiken en zal de gegevens enkel zo lang bewaren als strikt noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doelstelling. Ik bevestig dat ik volledig op de hoogte ben van de redenen voor de verwerking en overdracht van mijn persoonlijke gegevens en ik ken al mijn rechten m.b.t. deze persoonlijke informatie alsook alle toepasselijke wetten. Indien ik op enig ogenblik later mijn hierboven verleende toestemming wil intrekken, zal ik Alcoa contacteren en over deze beslissing informeren. Ik heb ook het recht om verkeerde informatie die door Alcoa opgeslagen wordt, te laten corrigeren.

*Verplicht